Beijerlandsche Poort |  Locatie header foto

Oud-Beijerland

Woont u straks in Beijerlandsche Poort, dan zit u goed. Enerzijds rijdt u met de auto zo de N217 op richting de A29, anderzijds fietst u in vijf minuten naar de supermarkt en het oude dorpshart van Oud-Beijerland. Oud-Beijerland is de grootste plaats van de Hoeksche Waard en vervult een regionale rol op het gebied van winkelen, uitgaan en voorzieningen. Hier is het totaal ontspannen wonen met Rotterdam en Dordrecht op net iets meer dan 20 minuten rijden.

Route

“dorpscentrum met oude panden,
leuke straatjes en talloze winkels”

Alles in eigen dorp

Het dorpscentrum met oude panden, leuke straatjes en talloze winkels heeft een authentieke sfeer en biedt alles wat u dagelijks nodig heeft, en meer! Ook voor een goede kop koffie, lekker diner of borrel op het terras kunt u hier terecht. In de haven zijn een paar goede restaurants en ook de Peperstraat is een paar leuke plekken rijk. Pak op woensdag de markt mee in de West- en Oost-Voorstraat en kom gezellig aanwaaien als hier weer wat leuks te doen is. Op de VVV-pagina van de Hoeksche Waard staan de leukste workshops, events en tentoonstellingen voor u op een rij.

Trek er lekker op uit

Hoeksche Waard en vooral Oud-Beijerland is prachtig om te wonen als u er graag op uit trekt. Onze aanraders zijn zonder enige twijfel Natuureiland Tiengemeten en Nationaal Park de Biesbosch. Verder is er recent een wandelroutenetwerk geopend met 470 kilometer aan wandelroutes die u - vaak themagericht - langs de mooiste plekjes voeren. Stapt u liever op de fiets? Ook daarvoor lenen de omgeving en de mooie routes zich perfect.

Schrijf u in

“Schrijf u in als belangstellende
of neem contact op met de makelaar.”

Inschrijven