Verkoop gestart
Op en top comfortabel wonen
Op een ideale locatie

Welkom in Beijerlandsche Poort. Een prachtig plan dat de poort vormt van het rustige ‘buitenwonen’ naar het gezellige dorpshart. Ooit werd op deze plek gewerkt. Dat is nu nog slechts een herinnering. De transformatie gebeurt op dusdanige wijze dat niets u nog doet denken aan een kantoorpand. Dit zorgt voor op en top comfortabel en duurzaam wonen op een ideale locatie.

12 luxe, duurzame drie- en vierkamer-appartementen

Appartementen

Kies uw appartement

Beijerlandsche
Poort

Kom straks aanrijden, parkeer uw auto op uw eigen parkeerplaats tussen het groen en wandel via de prachtige, met hout beklede entree naar binnen. Het licht valt mooi naar binnen via de vide, de lift brengt u naar uw verdieping en eenmaal in het appartement, geniet u van een zee aan ruimte.

Locatie
Beijerlandsche Poort |  12 luxe, duurzame drie- en vierkamer-appartementen

Appartementen

Beijerlandsche Poort bestaat uit 12 appartementen in verschillende types. Er zijn 2 appartementen van 93 m², verder zijn de appartementen 126 m² tot zelfs 167 m2 groot. Hoewel er aardig wat variatie is, zijn er ook diverse overeenkomsten. Zo zijn alle terrassen heerlijk ruim. Ze hangen als het ware aan het gebouw, zodat u van meerdere kanten de zon meepakt.

Appartementen
Bijerlandsche Poort - Oud Beijerland | Winkelstraat

Oud-Beijerland

Woont u straks in Beijerlandsche Poort, dan zit u goed. Enerzijds rijdt u met de auto zo de N217 op richting de A29, anderzijds fietst u in vijf minuten naar de supermarkt en het oude dorpshart van Oud-Beijerland. Oud-Beijerland is de grootste plaats van de Hoeksche Waard en vervult een regionale rol op het gebied van winkelen, uitgaan en voorzieningen. Hier is het totaal ontspannen wonen met Rotterdam en Dordrecht op net iets meer dan 20 minuten rijden.

Bekijk locatie

MarQuis makelaars

Carsten Tieleman van MarQuis makelaars gaat de verkoop doen van Beijerlandsche Poort. Hij kijkt ernaar uit u straks persoonlijk te begeleiden bij het maken van een keuze. “Daar neem ik uitgebreid de tijd voor, geen haastige gesprekken. Ik wil informeren en enthousiasmeren, zodat belangstellenden weloverwogen een keuze kunnen maken.”

Kerkstraat 7
3295 BD ‘s-Gravendeel
078 - 673 7244
marquis@marquis.nl

Schrijf u in

“Schrijf u in als belangstellende
of neem contact op met de makelaar.”

Inschrijven